This is the stories of my life, my thought, also my feeling. Sad, desperate, laugh, happiness...everything. I just hope we all can learn something. Enjoy

Tuesday, February 07, 2006

Song Of The Week

Berhubung suasana hati lagi senduuu banget en cuaca juga mendukung untuk stay dirumah, bergelung hangat dibalik slimut, jadi lagunya ya yang mellow gitu deh….Ini sbagian lagu yang gw rekomendasiin kalo lu lagi klabu…

Josh Groban = When u say u love me, Per Te, Broken Vow…*Plis deh, kurang mellow apa coba.. Ni lagu mang diciptain untuk gw banget hi hi hi*

Britney Spears = Everytime *cuma ini yang gw suka dari 3 album trakhir Britney*

Five For Fighting = Superman, 100 years *Pokoknya enak…Lyricnya dalem*

Clay Aiken = Invisible *Daleeemmm, gw nangis menggila…*

Danield Bedingfield = If U’r Not The One *Don’t ask me why…*

Muse = Unitended *Huhuhu….You should be the one I loves.….*

Norah Jones = Ordinary Day, 100.000 miles *Knapa gw gak bisa main piano??*

Brandy feat Ray J = Another Day in Paradise *Oh think twice, cos this another day for u and me in paradise….oh yeaahhh*

Bread = If *Seandainya saja…*

Robbie Williams = Something Stupid, She’s the one… *Hemm hemmmm….*

Destiny’s Child = Emotions *Isi hati gw banget*

Indicent Obsession = Fixing a broken heart *U really know what this time ….*

Evanescence = My Immortal *Ini juga, gw banget*

Lagu Jadul = Barry Manilow, Santa Esmeralda (u’r my everything), Eric Clapton, All 4 One, Bangles, George Benson, Aan Louis & Emil Chow, Carpenters, Chicago, Pretenders, 4PM, Bryan Adams (all song ini mah!!), Jim Brickman, Son By Four *Legenda spanjang masa*

0 Comments:

Post a Comment

<< Home